En bra elcigg butik i Norrtälje

Hallojsan, mitt namn är Astrid och jag är ägare och driver en elcigg butik i Norrtälje. Jag är 35 år och lever ihop med min partner och våra 3 barn. Hösten 2004 slutade jag röka och började med ecigg istället.

Det var livsomvälvande för både mig

Och partnern samt barnen. ett år senare, alltså 2005. Diagnostiserades min partner med lätt lungcancer, hela våra värld rasade samman och jag anklagade honom för detta. Att han inte hade gett upp cigaretterna samtidigt som mig och börjat med ecigg istället. Det var en jobbig period, och i den här perioden, så började jag att skissa på en affärsidé. Mest för skoj skull för att ha annat att tänka på än. Att min man blivit drabbad av något så fruktansvärt.

När affärsplanen var klar

Så vart jag ju tvungen att hitta en business också, jag visste ju att det fanns flera industrier. Som är stora i andra länder, förutom i Sverige, men dom var svåra att få till en etablering här. Men ecigg, där hade jag något. Jag satte mig ner med min man en kväll. Med ett glas rött, och läste upp hela min affärside och plan. Och han satt med hakan nere i golvet. Det var ju grymt, och självklart var det en ecigg butik som skulle startas. Vad annars! En perfekt marknadsföring skulle ju vara min mans cancer, lite fult gjort, men ändå smart.

I Sverige fanns det inte många ecigg butiker

på den här tiden så att etablera sig nu, vore en grymt smart ide. Innan det blir allt för populärt och konkurrensen springer iväg. Så vi satte igång planen, sökte om nystarts lån och arbetsförmedlingen. Sökte nystarts lån hos banken och sökte även privata lån. Tillslut var vi uppe i den summan vi behövde för att starta våran elcigg butik. Hela situationen  var galen, men så bra för vårat gifta liv och bra för min mans tillfrisknande från cancern. Vi var så inne i allt detta , letande av lokal, letande av webbdesigner. För ja självklart skulle vi ha en webbutik. Till de som behöver oss men, har för långt eller svårt att ta sig dit där vi är.

Nu hade vi hittat den perfekta lokalen för våran elcigg butik!

Och det är bara 3 dagar kvar tills nyöppningen. Så galet spännande, vi hade ingen aning om hur många som skulle komma alls. Hela staden kom och det var så grymt roligt ! Idag är vi den största fysiska butik men också första webbutik som finns i norden för ecigg.